11
december
2017
|
12:22
Europe/Amsterdam

Nieuwe samenwerking Reumafonds en VGZ

Het Reumafonds wil goede reumazorg voor alle 2 miljoen mensen met reuma in Nederland. Een zorgverzekering met oog voor reuma draagt daar aan bij. Daarom werkt het Reumafonds samen met VGZ aan de verbetering van zorg voor mensen met reuma. In 2018 starten proefprojecten naar beweegzorg op maat.

Onderdeel van de samenwerking is een zorgverzekering die interessant kan zijn voor mensen met reuma. Dit is de eerste zorgverzekeraar waarmee het Reumafonds samenwerkt aan het verbeteren van de reumazorg. Met kennis en expertise op het gebied van reumazorg draagt het Reumafonds bij aan verbeteringen in de zorg voor mensen met reuma. Naast een collectieve verzekering met voordelen die voor mensen met reuma interessant kunnen zijn, willen het Reumafonds en VGZ uitzoeken op welke manier beweegzorg in de toekomst in de zorgverzekering opgenomen zou kunnen worden.

Ieder mens is uniek. Mensen met reuma moeten daarom zelf goed nagaan of het aanbod van VGZ het meest geschikt is voor hun persoonlijke situatie. Om uw persoonlijke zorgbehoeften in kaart te brengen kan het stappenplan zorgverzekering van het Reumafonds helpen.

De mogelijke voordelen en voorwaarden van de collectieve verzekering van VGZ zijn te lezen op hun website: https://www.vgz.nl/reumafonds. Daar is de collectieve verzekering ook af te sluiten.

U kunt al gebruik maken van de collectieve zorgverzekering van VGZ als u abonnee bent van de digitale RondReuma, de nieuwsbrief van het Reumafonds. U kunt zich hier inschrijven voor deze nieuwsbrief.

Het Reumafonds sluit samenwerkingsverbanden met andere verzekeraars in de toekomst niet uit.